Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници

EASYWALKER

Продукти EASYWALKER - Изберете от 8 продукта

EASYWALKER - издръжливи и удобни продукти за деца

През първите години от живота на вашето дете е важно да се възползвате от подходящи продукти за неговата възраст и етапи на растеж. По този начин то ще може да се развива балансирано, съобразено с неговите нужди. Ние, екипът на BabyMatters, искаме да подкрепим Вас и Вашето мъниче с продуктите на марката EASYWALKER, които са проектирани със специални системи и издръжливи материали за повече комфорт и безопасност при разходки на открито и не само. Например детските колички EASYWALKER са оборудвани с големи колела и най-модерно окачване, специално за лесно управление, независимо от повърхността, по която се движите. В допълнение, вашето бебе ще може да се радва на повече комфорт, благодарение на полезните функции, като просторния и ергономичен кош или сенника, които ще го предпазят от слънцето или дъжда. С интересен дизайн и завършвания с кожени детайли, той е идеален и за съвременни родители.

EASYWALKER Румъния - надеждна марка, международно призната

Имате толкова много причини да сте щастливи, защото EASYWALKER е още по-близо до вас. Донесохме EASYWALKER в Румъния, защото знаем колко много искате да предложите на вашето кученце различни предмети за всяка дейност, която извършвате заедно. За активните родители, които предпочитат бебешки колички с компактен, практичен, лесен за сгъване дизайн, но в същото време елегантни, спортните колички EASYWALKER в различни цветове са идеални.

Уверете се, че сте проверили всички подробности за желания продукт от продуктовия каталог на EASYWALKER и добавете подходящия както за вашето бебе, така и за вас в пазарската количка.