Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници
Статии за пътуване за възрастни
Цвят
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ръчен багаж

Туристически станции за възрастни / Ръчен багаж - Изберете от 0 продукта

Пътни чанти и ръчен багаж за възрастни

Всяко пътуване, по-дълго или по-кратко, поражда нуждата от подходяща пътна чанта за лесен за пренасяне ръчен багаж. В нашия онлайн магазин ще намерите различни модели пътни чанти, специално подбрани за безопасен, удобен и елегантен ръчен багаж. Изберете да правите умни покупки и инвестирайте в марки, които гарантират качество!

Как ги избираме?

Когато избирате пътна чанта за ръчен багаж, трябва да имате отговор на няколко въпроса:

Предпочитате раница, чанта през рамо или ръчен багаж с колела?

Определете кой от тези модели ви представя по-добре и е по-лесен за транспортиране. Освен това, ако сте избрали пътна чанта с колела, трябва да вземете предвид вида на колелата, които обуславят маневреността върху различни видове почва, но и степента на шум, произвеждан при транспортиране.

  • Какви размери трябва да има ръчният багаж? - Отговорът зависи от продължителността на пътуването, вашите нужди, колко удобно ще е да носите чантата, но и от транспортното средство, с което ще пътувате.
  • Какво тегло трябва да има пътната чанта? - Дори и да има колела, пътната чанта ще трябва да се повдига и тегли по различни видове земя. Ако е тежък, пътуването ви няма да е толкова приятно, колкото когато имате лек ръчен багаж.
  • Твърди или меки материали отвън? - Дори и да са малко по-тежки, пътните чанти от твърди материали, които обикновено са на колелца, са по-безопасни, по-устойчиви на удар и по-лесни за почистване. Все пак, ако искате пътна вещ за ръчен багаж, която ще носите на рамо или на гръб, препоръчително е да изберете меки материали.

Защо да закупите пътни чанти за багаж от нас

  • Имаме опит в продажбата на артикули за пътуване за възрастни и предлагаме само продукти с първокласно качество и международно признати марки, като Thule.
  • При нас винаги ще намерите изгодно съотношение между цена и качество.
  • Предлагаме разнообразна гама от пътни чанти за ръчен багаж, в атрактивни модели, цветове и дизайни с елегантен външен вид.
  • Предоставяме безплатна доставка за всички поръчки над определена стойност.
  • За да останат доволни от избора, който правят, насърчаваме клиентите да ни се обаждат за съвет и да получат всички необходими подробности – ние ще им отговорим професионално, както по телефона, така и по имейл.

Пътни чанти - ръчен багаж Thule

Куфарите за пътуване от марката Thule са лесни за управление, имат стабилност, телескопична дръжка, която лесно се регулира в удобна позиция, елегантни са, устойчиви на удар и имат специален дизайн, който ги прави лесни за разпознаване. Предлагат полезни отделения, оборудвани са със здрави ципове, които ги правят лесни за отваряне и затваряне и имат добре обмислени предпазни елементи.

Те са специално проектирани да издържат, лесни са за почистване, безопасни и водоустойчиви. С пътна чанта от марката Thule можете да сте сигурни, че ръчният ви багаж е лесен за транспортиране и пътуванията ви ще бъдат максимално приятни!

Купуването на пътна чанта за ръчен багаж е нещо, което правите дълго време и трябва да е най-добрата възможна инвестиция. Затова не се колебайте да ни се обадите, за да поискате повече информация и да получите съвет. Ние сме тук, за да ви помогнем с максимален професионализъм!