Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници

Аксесоари за столчета за кола

Столчета за кола / Аксесоари за столчета за кола - Изберете от 21 продукта

Аксесоари за детски столчета за кола - какво трябва да изберете, за да му е максимално удобно на мъника по време на разходка с кола

Изборът на правилното столче за кола за вашето дете може да бъде непосилен процес, особено за родители за първи път, които искат да вземат най-добрите и здравословни решения за детето си. На пазара има голямо разнообразие от марки и модели столчета за кола , всяка със своите характеристики. За да направите правилния избор, трябва да вземете предвид критерии като модела на автомобила, в който ще се монтира, възрастта, теглото и височината на детето. След като сте се спрели на желания модел, е необходимо да закупите аксесоари за столчето, така че вашето дете да се наслаждава на пътуването с кола.

Един от основните аксесоари за детски столчета за кола е isofix основата , която позволява стабилното фиксиране на столчето към каросерията на автомобила. Също така, през топлия сезон специалистите в областта препоръчват лятно покривало за кората на колата , като те са изработени от специални материали, които абсорбират излишната влага, и малчуганът може да се наслаждава на пътуването с колата в суха и прохладна среда. И тъй като при дълги пътувания малчуганите имат нужда от закуски и неизбежно ще изцапат дрехите си, предпазното покритие за детското столче за кола е всичко, от което се нуждаете, за да предпазите седалката от трудноотстранимите петна.

Аксесоари за столчета за кола - изберете това, което подхожда на вашето дете от широка гама продукти

Независимо дали говорим за isofix база за столче за кола , огледало за облегалка за глава или защита за седалка , в предложението на нашия магазин ще намерите всичко необходимо, за да се насладите както на вас, така и на вашето дете на приятни пътувания и пътешествия заедно., но и безопасно, независимо от сезона.

Аксесоари за столчета за кола АЕРОМОВ Аксесоари за столчета за кола ПРИЛОЖЕНА Аксесоари за столчета за кола ПАЗИ СЕ Аксесоари за столчета за кола BRITAX ROMER Аксесоари за столчета за кола CYBEX Аксесоари за столчета за кола CYBEX PLATINUM Аксесоари за столчета за кола ЧЕТВЪРТЪК Аксесоари за столчета за кола ПРИНЦ ЛЪВСКО СЪРЦЕ