Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници
Продуцент
Цвят
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Продукт за
Вид на продукта
Материал на продукта

Бебешки кошари

Бебешки кошари и аксесоари за бебешка кошара - Изберете от 21 продукта!

Бебешки кошари 2 в 1 със спално бельо и аксесоари налични в Baby Matters!

Бебешко креватче - решението вашето мъниче да се възползва от спокоен сън

Когато нов член на семейството се появи на бял свят и искате да подредите мястото, където ще спи, ще ви трябват различни артикули за детската стая , включително висококачествено легло за бебета.

В идеалния случай трябва да изберете бебешко легло, което е тествано в сертифицираща лаборатория, защото отговаря на стандартите за качество и безопасност. За да вземете най-доброто решение, открийте функциите на всяко бебешко легло, което е привлякло вниманието ви и го включете в стаята на мъничето заедно с други детски мебели по ваш вкус. В нашия сайт можете да намерите бебешки кошари, както и интерактивни матраци от различни видове.

Детско легло - как да изберете правилния продукт?

Бебешката кошара може да се използва като кошара и като площадка за малкото дете, у дома или на път. Затова ще можете успешно да съчетаете полезното с приятното. Критериите, по които избирате детска кошара са следните: възрастовата група или теглото на мъничето, функциите, които изпълнява тази бебешка кошара, характеристиките на продукта и какво е включено в него.

На нашия сайт можете да намерите детски и бебешки кошари, подходящи от раждането на вашето дете до 15 кг, които могат да се използват едновременно за почивка и игра, а също и да се сгъват и съхраняват бързо или да се вземат на всяко пътуване . Кошарата може да се използва дълго време и благодарение на играчките , които могат да се закачат, детето ще има хармоничен растеж и развитие. Материалите, от които са изработени тези детски и бебешки кошари са висококачествени и сертифицирани за тяхната безопасност и здраве. Можете да изберете от разнообразна гама от цветове и модели бебешки кошари идеалният вариант за вас и вашето дете. Сега допълнете детската стая с изключителна бебешка кошара!

Бебешки кошари БЕБЕТО ВАЖИ Бебешки кошари CHICCO Бебешки кошари ITALBABY Бебешки кошари ЧЕТВЪРТЪК Бебешки кошари ЛИОНЕЛО Бебешки кошари МАЛКА ХОЛАНДКА Бебешки кошари НУНА