Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници
Продуцент
Цвят
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
WI-FI свързаност
Вид мониторинг
хранене

Бебефони

Бебефони - Изберете от 15 продукта

Бебефон - джаджата, която ви позволява да наблюдавате мъничето от разстояние

С дългоочаквания момент на раждането на бебето изглежда, че сте придобили някаква специална способност, която ви прави неудържим по пътя на потенциалните опасности в живота на мъничето. Все пак не забравяйте, че дори и най-сръчните супергерои понякога се нуждаят от допълнителна помощ, поради което разчитат на специално оборудване. Запознали сте се със статиите за детската стая , така че много добре знаете, че списъкът с полезни джаджи би бил непълен без система за наблюдение на бебето.

Въпреки че изпитвате нужда от моменти на релакс, грижата за доброто състояние на бебето не спира. Аудио-видео бебефон идва на помощ и ви позволява да проверите какво се случва в кошарата на бебето, когато вие и вашият партньор гледате филм в хола. Включете нощна лампа както за атмосферата, така и за подобряване на качеството на записа и се насладете на почивката, която ви предлагат часовете за сън на мъничето.

Бебешка камера за наблюдение - надежден съюзник у дома, но и на почивка

Решението да се даде нов живот на света включва много промени. Сред тези жертви са ваканциите, от които много родители се отказват в първите години на детето, но няма нужда да възприемате този навик. Бебешката видеокамера работи също толкова добре в хотелска стая, колкото и у дома! Включва в багажа станцията за наблюдение на бебета, както и артикули за пътуване, предназначени за деца, за да направят вашето пътуване изключително. Нашата гама от бебефони не включва устройства с кабели, така че правейки такава покупка, вие имате безопасност и мобилност.

Бебефони ЛИОНЕЛО Бебефони MOTOROLA