Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници
Продуцент
Цвят
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Продукт за
Материал на продукта
Тип играчка

Дървени играчки

Играчки / Дарвени чадки - Изберете от 52 продукта

Дървени играчки за хармоничното развитие на вашето дете

С толкова много различни играчки, предлагани в бебешките магазини, като родители можем да се почувстваме претоварени, когато се опитваме да решим какво да купим на децата си. В идеалния случай играчката трябва да е безопасна, достъпна и издръжлива, да не говорим, че има роля в развитието на умствените и физически способности на малкото дете. Докато пластмасовите играчки са разнообразни и лесно достъпни, категорията на дървените играчки за деца често се пренебрегва, въпреки че говорим за много ползи за развитието на най-малките.

Най-важното предимство, което предлагат всички модели образователни дървени играчки за деца е, че те стимулират въображението и креативността. Освен това мъничето учи чрез игра, което е много важно за развитието и растежа, особено в първите години от живота. Играчките се предлагат на babymatters.ro, в различни модели, за деца от всички възрасти.

Дървени играчки за двигателно и когнитивно развитие

Дървените играчки за деца са по-трайни, по-екологични и по-здравословни за децата. Освен това всички модели дървени играчки са образователни за най-малките. Освен факта, че им помагат да се развиват когнитивно, те са много безопасни, помагат на децата да се интегрират в група и освен това имат по-ниска цена за покупка.

Някои от класическите дървени играчки за деца, като пъзели и строителни блокчета, помагат на децата да смятат, тестват способността си да решават задачи и тестват двигателните си умения. Дървени моторни играчки, интерактивни играчки , плюшени кукли , текстилни кукли и много други, като нощни светлини , можете да намерите на babymatters.ro, включително дървени играчки за бебета.

Дървени играчки МАЛКА ХОЛАНДКА