Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници

Бебешки колички ПРИЛОЖЕНА

ПРИЛОЖЕНИЕ Продукти - Изберете от 8 продукта

Детска количка ANEX – гъвкавост и безопасност за задоволяване на нуждите на цялото семейство

Изборът на правилната бебешка количка за вашето мъниче е изключително важно нещо, което трябва да направите, когато сте родител. Детските колички ANEX са прекрасен избор, благодарение на ергономичния дизайн и характеристиките на всеки отделен продукт. Едно от основните предимства на тези продукти е високото ниво на комфорт, от което малчуганите се възползват. В допълнение, бебешка количка ANEX е лесна за управление, дори в малки или претъпкани пространства. Оборудвани са с въртящи се колела и система за окачване, която прави разходките релаксиращи за детето и приятни за родителя. Не на последно място, спирачната система осигурява максимална стабилност, а височината на дръжките може да се регулира, така че количката да е подходяща за ръста на родителите.

ANEX – количката с функция за разтягане, идеална за вашето мъниче

Функцията за разтягане на колички ANEX ги прави подходящи както за бебета, така и за по-големи деца, които могат да седят. Те са ултракомпактни, аеродинамични и имат модерен дизайн, много приятен от визуална гледна точка. Освен това, някои модели са снабдени с просторна кошница за пазаруване, удобна за съхранение на лични вещи, или с дъждобран, който ще предпази мъничето от лошото време.

В нашия сайт ще намерите различни модели колички ANEX на отлични цени, подходящи за всеки етап от развитието на детето, но също така и други продукти на ANEX , които ще ви трябват, за да осигурите транспорта на мъничето.