Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници
Продуцент
Цвят
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Декорации

Декорации - Изберете от 6 продукта

Декорации за детската стая - за допълнителен чар във всяка стая

Декорациите за деца обикновено имат по-скоро естетическа роля, но без тях тази цветна детска вселена сякаш нямаше толкова много чар. Ако в стаята на бебето най-вероятно ще намерим всякакви плюшени аксесоари, то в стаята на 4-5 годишно дете декорациите изглеждат като част от приказка или анимационен филм, защото всички са в една тематика. Така че, ако търсите декорации за стаята на бебето, можете да потърсите допълнителна играчка или облак, висящ от тавана, а ако искате аксесоари за стаята на детето в предучилищна възраст, можете да го изненадате и да поставите палатка в ъгъл, един от най-ценените артикули за детската стая , от категория декорация за детска стая.

Декорът на бебешката стая - неща, които трябва да имате предвид

Когато проектирате декорацията за детската стая, първо трябва да се съобразите с възрастта. Със сигурност декорациите за бебета няма да събудят любопитството на по-големите деца, както орнаментите или декорациите за стаята на 4-5-годишните деца не показват безопасност и интерес за новородено. Освен това е важно да се намери баланс между подредбата и декорациите за детската спалня – последните трябва да се интегрират идеално от всички гледни точки, от цветовете до материалите и качеството.

На babymatters.ro ще намерите голямо разнообразие от такива декорации за стая за деца от всички възрасти, но също и други полезни продукти, като артикули за пелени и преобличане и детски мебели (включително бебешки кошари ).

Декорации CYBEX МОДА Декорации ITALBABY Декорации МАЛКА ХОЛАНДКА Декорации ИЗБЕРЕТЕ ЛУЛУ