Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници

ИЗБЕРЕТЕ ЛУЛУ

Продукти PICCA LOULOU - Изберете от 40 продукта

Picca Loulou - специални предмети, които стимулират въображението на най-малките

Picca Loulou е обичана марка, когато става дума за висококачествени играчки и декорации за детската стая за първите години от живота на мъничето. Около него е изграден вълшебен свят, в който животните живеят щастливо. Плюсовете Picca Loulou стимулират креативността и въображението на най-малките и стават техни неговорещи приятели. Всяка играчка от тази марка в крайна сметка се разхожда от детето през всички вълшебни места и в приключения, които само чакат да бъдат разказани.

Играчките Picca Loulou са изработени с голямо внимание към детайла, от първокласни материали, които успешно преминават проверката на времето, независимо колко интензивно се използват. Те не са предмети, създадени да заемат място на рафта, а винаги да бъдат с вашето дете, във времена на максимално щастие, но и във времена на тъга. Предлагат се опаковани в кутия, подходящи са само за подарък на дете, което иска плюшен другар за рождения си ден.

Picca Loulou, вашият надежден помощник в декорирането на стаята на мъничето

В гамата Picca Loulou можете да намерите и специални декорации за детската стая , така че стаята на детето да бъде декорирана по ефектен начин. Например, някои прекрасни опции са декоративни облаци със звезди или луна. Ако искате да внесете малко магия в стаята на вашето мъниче, тук ще намерите продуктите, от които се нуждаете, за да превърнете едно обикновено пространство в очарователно, направо като от приказката!

В нашия магазин ще намерите разнообразна гама от играчки Picca Loulou и декорации Picca Loulou , които просто чакат да бъдат отнесени у дома! Лисица, слонче, зайче или храброто лъвче - за всяко мъниче има артикул Picca Loulou.