Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници

RECARO

Продукти RECARO - Изберете от 9 продукта

Recaro - за безопасността на децата по време на пътувания с кола

Марката Recaro набляга специално на производството на столчета за кола и специфични аксесоари, за да осигури оптимална защита и приятно изживяване по време на шофиране. Гамата от столчета за кола Recaro включва модели, проектирани да се адаптират перфектно към морфологията на тялото на децата. По този начин тялото получава адекватна опора, качество, което благоприятства комфортната среда за почивка на мъничето по време на пътуване с кола. Recaro използва изключително отлични материали по отношение на издръжливост, устойчивост на износване и които позволяват оптимално почистване и грижа, като по този начин осигуряват дълъг период на употреба.

Продуктите на Recaro привличат с функцията за лесен монтаж в автомобила, благодарение на системите за бързо закрепване, които елиминират всякакъв риск от неправилен монтаж и удар по време на пътуване с автомобила.

Recaro в Румъния - универсален дизайн с регулируеми системи за закрепване за предотвратяване на инциденти

Продуктите Recaro, предлагани в Румъния, имат практичен дизайн, благодарение на регулируемите системи за закопчаване, предназначени да отговарят на големи и малки деца. Колекциите включват както детски колички , столчета за кола Recaro , така и колички и рамки за колички. Recaro обръща специално внимание на европейските и международните стандарти за безопасност при проектирането на собствена гама от продукти, предназначени за деца.


Купувайте продукти на Recaro онлайн за безопасност по време на вашите пътувания. Възползвайте се от предимствата на услугите за поръчка по домовете с едно натискане на бутон и се възползвайте от бърза доставка до посочения от вас адрес.