Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници
Every Step Matters
„Децата са най-ценният ресурс на света и най-голямата надежда за бъдещето.“
(John Fitzgerald Kennedy)
"Децата са ръцете, с които докосваме небесата."
(Henry Ward Beecher)
BabyMatters.ro е създаден от любов и грижа към децата . Те се нуждаят от целия комфорт и цялата безопасност, особено през първите години от живота. Ето защо ние идваме на помощ на родителите с най-добрите продукти на международния пазар , чрез партньорства с първокласни марки.

BabyMatters.ro е онлайн магазинът, създаден да предлага качествено изживяване на клиентите само на един клик разстояние. Нашият сайт включва широка гама от продукти с естетически стандарти, с отлично съотношение качество-цена , които определено са в списъка за пазаруване на майките. Имате лесен и интуитивен достъп до всяка продуктова категория, като дизайнът е специално създаден, със силни визуални елементи, така че да пасне перфектно на всеки вкус. Създадохме атрактивна, оптимизирана и широка продуктова страница с уникална и модерна естетика, за да подчертаем всеки елемент.
BabyMatters.ro позволява достъп от всяко устройство (смартфон, таблет, телефон и настолен компютър) и предлага актуализирана информация в реално време.

За да ви убедим в качеството на продуктите , ние се погрижихме за всеки един детайл и отворихме модерен шоурум, с видима идентичност и персонализиран дизайн, за пълно изживяване. Благодарение на ултра-централното си положение, във важна точка на трафика, можете лесно да тествате продуктите, които предизвикват вашия интерес. Нашият шоурум е проектиран от екип от професионални дизайнери, които са осигурили изключителна идентичност на пространството, като същевременно поддържат визията на всяка отделна марка. Всяко кътче е внимателно подредено, за да изпъкне всеки детайл. Всеки продукт, присъстващ в нашия магазин, се основава на качество и безопасност , това са основните аспекти, от които започнахме да очертаем този проект.

Очакваме ви в приветлива атмосфера, където ще бъдете посрещнати от професионален и отдаден екип, готов да ви предложи най-добрата консултация в областта!
"Най-сигурният път към сърцето на детето е да прекарваш време с него."
(Кевин Хийт)
"Децата са причината небето все още да не е унищожило света."
(Мориц-Готлиб Сапир)
Ние сме изцяло отдадени на нашите клиенти и благодарение на това поддържаме постоянен контакт с нашите доставчици, предлагайки качествени продукти от най-добрите международни марки в областта, акредитирани от известни имена като BABYZEN, CYBEX, ANEX и много други.

Екипът ни се състои от млади, квалифицирани и компетентни кадри, със задълбочено обучение в областта и непрекъснато усъвършенствани професионални качества, чрез участие в международни обучения и обучителни курсове, които отговарят на вашите очаквания. Ние гарантираме, че нашите обещания ще бъдат спазени и се борим да поддържаме постоянно високите си стандарти на професионализъм . Разчитаме на доброто познаване на продуктите и вашите нужди.
Защо BabyMatters?
  • Тъй като непрекъснато разширяваме асортимента си от продукти;
  • Защото сме наясно с пазара на профили;
  • Защото предлагаме ПРЕМИУМ изживяване на нашите клиенти;
  • Защото имаме сътрудничество с най-важните и мощни марки в областта, с репутация, доверие и признание сред клиентите;
  • За отговорността и ефективността, които демонстрираме;
  • Защото създадохме силно име, което предлагаме на потребителите с личностни черти;
  • Защото сме отдадени;
  • Защото искаме да ИЗПЪЛНЯВАМЕ .
"За децата любовта означава ВРЕМЕ."
(John Crudele)
„Душата се лекува, когато си сред деца.“
(Feodor Mihailovici Dostoievski)
BabyMatters е друго „бебе“, отгледано с грижа и любов от TravelMatters ( www.travelmatters.ro ). Като всеки грижовен родител, Travel Matters ще използва своя професионализъм, придобит през 8-те години дейност, за да окаже на родителите цялата необходима помощ.

PS: Сътрудничих и добавих статии за пътуване за възрастни.

Можете да се наслаждавате на цялото време, което прекарвате на нашия уебсайт, независимо дали сте в почивката си за кафе или си почивате между дрямките на вашето малко дете, защото имате лесен достъп до статиите, които търсите или за които едва сега откривате колко важни са.необходими в живота на вашето семейство.

За пълно изживяване ви очакваме в нашия шоурум, за да тествате или вземете любимите си продукти!

Нашите служители са готови да ви предоставят цялата необходима информация и да ви представят най-изгодните варианти, съобразени с нуждите на вашето мъниче и вашите желания!