Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници
Продуцент
Цвят
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Продукт за
Материал на продукта
Тип играчка

плюсове

Играчки / играчки - Изберете от 37 продукта

Плюсове - за вълшебния свят на деца и възрастни

Кой не си е играл с играчки поне веднъж? Предимно плюсовете са най-известните и обичани играчки за бебета, но и за по-големи деца. Колекции от малки или големи плюшени във формата на животни, музикални или интерактивни плюшени, в някои случаи пълнят рафтовете и чекмеджетата на всяко дете. С тяхна помощ можете да създадете вълшебен свят, в който има само доброта и доверие.

Допълнителните играчки често се използват за образователни цели. За да научите песни или да успокоите бебето с приспивни песни, интерактивните играчки са задължителни. Днес екстрите се намират в различни форми, размери, цветове - както можете да намерите на нашия уебсайт - и правят магия в живота на детето. Създава спомени и емоции, които трудно се заменят или забравят.

Плюшените играчки - елементите, които оцветяват детството

Най-интересните плюшени играчки за бебета са говорещите и музикалните плюшени играчки. Тъй като са любопитни към всичко ново, едно интерактивно и динамично допълнение ще завладее интереса на най-малките за дълго време. А ако също учи на нещо малкото, значи е наистина много полезна играчка .

Нашият бебешки магазин ви очаква с колекция от допълнителни играчки, дървени играчки , атрактивни текстилни кукли и много други аксесоари за най-малките, които им дават увереност да опознават света. А за допълнителен комфорт, но и увереност, ние предоставяме и нощни светлини , така че бебето да се чувства напълно безопасно, когато спи.

плюсове ИЗБЕРЕТЕ ЛУЛУ плюсове ЗАЗУ