Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници
Продуцент
Цвят
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Продукт за
Прието тегло
Позициониране на седалката
Тип количка
Възрастова група
Хоризонтално положение на гърба
Тип колело

Детски колички 2 в 1

Бебешки колички / Детски колички 2 в 1 - Изберете от 25 продукта

Количка 2 в 1 - двойна полза, по-компактен начин

Разходките на открито, независимо дали е лято или зима, са не само полезни за мъничето, но са и моменти на истинска радост за възрастните, а количките за новородени ще ви помогнат да ги изживеете пълноценно и безопасно. За да бъде заниманието удобно и максимално приятно, както за вас, така и за мъничето, количка 2 в 1 с кош се превръща в идеалното решение, поради факта, че е практична. Така освен обичайния спортен продукт, който познавате много добре от класическите градски разходки, вие ще имате и идеално съвместима детска количка , с която да редувате, в случай на нужда. Той ще се окаже истински помощник в първите месеци от живота на бебето, когато костната му структура е все още крехка и се нуждае от повече опора.

Бебешка количка 2 в 1: как да направите правилния избор

Детските колички не са особено лесни за избор, затова ви предлагаме необходимите съвети, така че да изберете количка 2 в 1 или спортна количка с пълно знание за причината, съответно да се ориентирате към двойни колички , ако имате близнаци. Не забравяйте и аксесоарите за колички , които ще се окажат много полезни при определени климатични условия. Разгледайте колекцията от продукти за бебета, задавайте въпроси, когато почувствате нужда и се пригответе за приказни пътешествия с вашето мъниче!

Детски колички 2 в 1 ПРИЛОЖЕНА Детски колички 2 в 1 BABYZEN Детски колички 2 в 1 ПЕЩЕРА Детски колички 2 в 1 CYBEX Детски колички 2 в 1 CYBEX МОДА Детски колички 2 в 1 CYBEX PLATINUM Детски колички 2 в 1 EASYWALKER Детски колички 2 в 1 ЧЕТВЪРТЪК Детски колички 2 в 1 ДЖУЛЗ Детски колички 2 в 1 ЛИОНЕЛО Детски колички 2 в 1 НУНА