Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници
Продуцент
Цвят
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Продукт за
Прието тегло
Позициониране на седалката
Тип количка
Възрастова група
Тип колело

Колички за новородени

Бебешки колички / Колички за новородени - Изберете от 0 продукта

Количка за новородени

Когато става въпрос за колички за новородени, ако изберете правилния модел, разходките стават запомнящи се и удобни, както за родителите, така и за бебетата. На нашия сайт ще намерите разнообразна гама от колички за новородени, качествени продукти на конкурентни цени, които отговарят на всички изисквания за безопасност и комфорт.

Как ги избираме

Количките за новородени могат да бъдат ключът към приятните разходки, ако знаете как да ги изберете.

Ето защо трябва да вземете предвид, когато избирате бебешка количка, количка, която да използвате от първия ден на живота на мъничето:

 • Да е удобно и да осигурява адекватна опора за легнало положение на новороденото дете;
 • Бъдете безопасни, практични и лесни за работа;
 • Рамката трябва да е възможно най-лека, колелата трябва да имат окачване и ефективна спирачна система;
 • Да се ​​сгъва бързо, с едно движение и да заема възможно най-малко място;
 • Да бъде истински пашкул за детето, осигуряващ целия комфорт;
 • Да са оборудвани с всичко необходимо за защита на детето;
 • Да осигури на родителите подходящо място за багаж;
 • Да е лесен за поддръжка, да има издръжливи колела и да знаете, че можете да разчитате на добрата му работа възможно най-дълго.

Защо да купите колички за новородени от нас

За безопасността и комфорта на вашето бебе трябва да купите най-доброто! В нашия онлайн магазин ще намерите разнообразна гама от колички за новородено и ние можем да ви помогнем да изберете това, което ви подхожда най-добре.

Ето защо трябва да купувате от нас:

 • Цялата ни дейност се основава на грижата за децата и желанието да предлагаме само качествени, безопасни и изпитани продукти.
 • В нашия магазин ще намерите колички за новородени от известни марки, като Babyzen.
 • Ние предлагаме много изгодно съотношение качество/цена, бързи и сигурни доставки.
 • Даваме консултации и отговаряме на всички въпроси, които получаваме по телефона или имейл.
 • Професионализмът и качеството на предлаганите от нас услуги и продукти са от съществено значение за нас.

Ландау

Количките за новородени от типа кош или кош, трябва да предлагат възможно най-добрата опора за главата и раменете и да осигуряват максимално удобно и безопасно положение на бебето. На нашия уебсайт ще намерите няколко модела детски колички, с издръжлива рамка, лесни за управление, затваряне и отваряне.

Това е идеалната покупка за лесно придвижване с транспорт, пътуване или ежедневни разходки. Те се адаптират към нуждите на детето и са лесни за поддръжка.

Благодарение на материалите, от които са направени - алуминиева сплав, неръждаема стомана, пластмасови материали със стъклени влакна и др., те са леки и издръжливи колички за новородени, на които можете да разчитате.

Колички за новородени

Количките с пакет за новородени са специално създадени за безопасността и комфорта на детето, от първия ден до навършване на 6 месеца. Оборудвани са с калъфи от модерни, меки и приятни на допир материали, които лесно се поддържат.

Количките за новородени, които продаваме, са като пашкул или гнездо за малкото дете и осигуряват целия комфорт, необходим за добър сън, както по време на движение, така и в покой. Също така, те са специално създадени да предпазват мъничето от студ, вятър и дъжд, а разходките не са обусловени от сезона или времето.

За безопасността и комфорта на детето, количките с пакет за новородени в нашия магазин са оборудвани с разтегателен предпазен сенник, мек и удобен матрак и 5-точков колан с катарама. Отличава се със своята ефективна система за сгъване и елегантен дизайн.

За повече информация относно количките за новородено може да ни се обадите или да ни пишете - наш представител професионално ще Ви предостави цялата необходима информация!

Колички за новородени BABYZEN