Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници
Продуцент
Цвят
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Вид на продукта
Продукт за
Възрастова група
Материал на продукта

Трапезни столове

Стойки за маса / Трапезни столове - Изберете от 13 продукта

Бебешко столче за хранене - необходимата вещ за комфорта на вашето мъниче по време на хранене

Вие сте щастлива майка, която иска да осигури всичко най-добро на своето малко дете, особено по време на хранене? В този случай, ако искате да нахраните детето си по лесен начин както за вас, така и за него, ние, екипът на Baby Matters, сме подготвили селекция от артикули за детската маса , много полезни и с първокласно качество. Например детският стол за маса ви дава гаранцията, че вашето бебе е в безопасност, докато то ще седи с вас на масата. Насладете се на семейни ястия с помощта на детското столче за хранене!

Разгледайте каталога с висококачествени продукти и изберете бебешко столче за хранене 3 в 1, регулируемо, на колела или 2 в 1, всички от които са налични на нашия уебсайт Babymatters.ro и имат подходяща цена- съотношение на качеството. Ще получите и съвет от консултант, за да разберете повече подробности за така желания продукт!

Бебешки столчета за хранене - адаптирани към нуждите на вашето бебе

Бебешките столчета за хранене се харесват на всички деца. Освен това те са адаптирани към нуждите на вашето мъниче, както вече представих. За по-добро изживяване, освен бебешка седалка за масата, може да ви бъде полезен и някой от електрическите уреди за готвене , отличен за приготвяне на рецепти, подходящи за хранене на вашето пиле. Вашето дете заслужава да се възползва от целия комфорт и благополучие, които продуктите Baby Matters осигуряват и предлагат!

Трапезни столове CHICCO Трапезни столове CYBEX Трапезни столове CYBEX МОДА Трапезни столове ЧЕТВЪРТЪК Трапезни столове ЛИОНЕЛО Трапезни столове НУНА