Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници
Продуцент
Цвят
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

уреди

Стойки за маса / уреди - Изберете от 5 продукта

Готварски робот - перфектното устройство за приготвяне на храната на вашето бебе

Търсите готварски робот, подходящ за приготвяне на храната на вашето бебе? Ако искате многофункционален готварски робот, идеален за приготвяне на няколко вида храна, адаптиран към нуждите на вашето дете, при нас ще можете да намерите уред по вашия вкус. С помощта, предлагана от готварския робот за бебета от Baby Matters, ще можете да приготвяте рецепти като пюре от моркови, авокадо, банани или други плодове и зеленчуци, които вашето мъниче предпочита или понася.

А когато вкусното ястие е готово, бебето ви с удоволствие ще му се наслади, докато седи удобно на детско столче , съобразено с възрастта и нуждите му. За да може Вашето мъниче да се възползва от повече комфорт, всеки от артикулите за детската маса ще бъде по негов вкус. Сега е моментът да откриете и изберете продукти с първокласно качество, като готварския робот, достъпен на нашия онлайн сайт!

Нагревател за мляко - идеален за загряване на мляко до оптимална температура

Нагревателят за мляко за бебета е фантастичен уред, подходящ за затопляне на млякото до оптимална температура. Тъй като млякото няма да прегрее, то няма да загуби необходимите си свойства за оптималното хранене на вашето мъниче. Поради това уредът за подгряване на мляко има способността да запазва витамините и хранителните вещества, необходими за хармоничния и здравословен растеж и развитие на вашето мъниче.

Ако търсите бойлер за сухо мляко или просто бойлер за кърма за деца, можете да се запознаете с продуктовия каталог Baby Matters и да изберете подходящ модел за вас и вашето бебе!

уреди БЕБИМОВ