Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници
Продуцент
Цвят
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Продукт за
Материал на продукта
Тип играчка

Текстилни кукли

Играчки / Текстилни кукли - Изберете от 12 продукта

Куклата Little Dutch - очарователна и безопасна играчка за малки принцеси

Открийте куклата Little Dutch, която има сладък външен вид и е изработена от висококачествени, хипоалергенни материали. Холандската марка е известна с производството на Little Dutch продукти , които са тествани в съответствие с европейските стандарти за безопасност, необходими на малките по време на развлекателни или образователни дейности. Чрез играта децата имат възможност да изследват непознати земи, да развиват своето въображение, креативност, когнитивни, вербални и двигателни умения. Ето защо играчките Little Dutch са специално проектирани да подпомагат тяхното хармонично и балансирано развитие, от всички гледни точки.

Little Dutch dolls - специална гама кукли, изработени от висококачествени материали

Ако искате да подарите на вашата малка принцеса деликатна и специална кукла , точно като нея, в Baby Matters можете да намерите и изберете текстилни кукли Little Dutch, като Rosa Little Dutch или Sophia Little Dutch. Освен това за малките рицари предлагаме и изданието за кукли Jim Little Dutch. Всяка кукла Little Dutch има уникална история и ще може да се превърне в най-добрия приятел на най-малките. Куклите Little Dutch са приятни на допир, защото имат мека и гладка текстура, идеална за чувствителната детска кожа.

За да натрупате още по-завладяващи преживявания с вашето дете, можете да допълните колекцията с безопасни и висококачествени дървени играчки Little Dutch , като интерактивните играчки Little Dutch , които можете да откриете както в нашия онлайн магазин, така и в шоурума Baby Matters.

Текстилни кукли МАЛКА ХОЛАНДКА