Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници

THULE

Продукти THULE - Изберете от 47 продукта

Thue - изборът, с който няма да сгрешите, когато става въпрос за качество

На Babymatters.ro можете да намерите разнообразна селекция от продукти Thule, която включва различни колички и аксесоари за транспортиране на бебета, както и продукти за пътуване за възрастни. Те са проектирани да се справят с предизвикателствата на приключението в града или природата, като същевременно предлагат щедро място за съхранение и организация. В гамата артикули за пътуване на Thule за възрастни ще откриете модели, които са направени от издръжливи материали и имат модерен и минималистичен дизайн.

Освен това дизайнът на продуктите Thule е практичен, с детайли като подплатени отделения или множество и лесни за достъп джобове. Независимо дали става въпрос за туризъм, къмпинг или градско изследване, Thule предлага надеждни и стилни чанти, които отговарят на широк спектър от семейни нужди.

Продуктите на Thule, налични в Румъния - отлични за безопасността на вашето бебе

Гамата от продукти Thule за деца помага на родителите по отношение на несравнимия комфорт на бебето. Ако се спрете на някой от моделите бебешки колички Thule , още при първото използване ще почувствате, че сте направили правилния избор. Продуктите Thule са предназначени да осигурят безпроблемно и удобно пътуване както за детето, така и за родителите.

Оборудвани с регулируеми системи за окачване, които абсорбират вибрациите, тези колички осигуряват стабилно и безопасно изживяване, така че да можете да поддържате активния си живот с вашето бебе. За да пренесе всичко на друго ниво, Thule ви приветства и с различни аксесоари, като сенника за количката или подноса за храна , така че да можете да се наслаждавате на излизането с вашето мъниче без никакви проблеми.