Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници

БИБИ

BIBS продукти - Изберете от 13 продукта

BIBS – марката, която идва на помощ за лесно израстване

Грижите и храненето на бебето са аспекти, на които трябва да обърнат внимание всички родители, особено в първите месеци от живота му. Ето защо изборът на правилните продукти има значителна разлика в комфорта и развитието на мъничето. Известна марка в областта на бебешките артикули е BIBS, известна с иновативността и качеството на своите продукти.

Марката предлага широка гама от продукти за бебета, от BIBS сервизи , залъгалки и шишета , всички специално създадени с грижа за храненето на вашето бебе.

BIBS Румъния - диверсификацията вече е много по-проста

От всички продукти най-популярни са залъгалките. Те са създадени, за да осигурят удобно и безопасно хранене на бебета. Материалите, използвани в процеса на изработка са висококачествени, но и много устойчиви. В същото време дизайнът позволява на мъничето да го хване безпроблемно. От своя страна, биберонът е изработен от мек латекс, който се адаптира, докато мъничето расте, като спомага за плавния преход между кърмене и хранене с шише.

Не на последно място, за да улесните храненето на бебето и да сте сигурни, че всичко е на мястото си, имате възможност да изберете биберони и шишета BIBS , много удобни, но също и щипки с приятен дизайн и много лесни за използване.

Бебешките артикули BIBS са отличен избор за родители и деца. На Babymatters.ro имате възможност да разгледате цялата гама от артикули BIBS Ro, специално създадени за най-малките. Изберете с увереност и растежът и диверсификацията ще бъдат много по-лесни!