Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници

Бебешки колички RECARO

Продукти RECARO - Изберете от 0 продукта

Детска количка RECARO - опора, стабилност и комфорт в един и същи продукт

Бебешките колички RECARO са предназначени да осигурят опора и стабилност на малките, които не могат да седят или ходят сами. Освен това те са полезни, за да позволят на родителите и хората, отговорни за тях, да ги транспортират по лесен и удобен начин.

Количките RECARO имат вградени столче за кола и бебешка количка, така че са подходящи както за превоз на деца с кола, така и за бебета, които все още не седят. Те са проектирани така, че да предложат оптимална подкрепа на всяко дете, да бъдат удобни и лесни за използване от родителите. Освен това имат лека рамка от алуминий или стомана, боравят се безпроблемно, като по този начин позволяват лесно преместване.

Детски колички RECARO - продукти, които поставят безопасността на детето на първо място

Всяка количка RECARO е оборудвана със система за предпазни колани и спирачна система. Същата система за безопасност имат и оригиналните седалки RECARO , които предлагат високо ниво на безопасност, така че родителите винаги да се чувстват спокойни, че тяхното мъниче е в безопасност по време на пътуване с кола.

В Baby Matters количките RECARO се предлагат в различни цветове, за да отговарят на предпочитанията на всички родители. Разгледайте съществуващите модели тук, с които можете безопасно да транспортирате детето си на разходка, но също така и корите за автомобили RECARO, идеални за пътувания с кола.