Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници
Продуцент
Цвят
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Продукт за
Прието тегло
Възрастова група
Позициониране на седалката
Монтажна система
Въртяща се система

Столчета за кола Група 1-2-3 (9-36 кг)

Столчета за кола / Столчета за кола Група 1-2-3 (9-36 кг) - Изберете от 4 продукта

Столче за кола за деца 9-36 кг: безопасност и комфорт за вашето дете

Когато търсите столчета за кола , независимо дали имате нужда от столче за кола 9-36 кг, такова 0-25 кг или столче за 0-36 кг , първо гледайте устойчивостта, материала на изработката и чак след това другите спецификации. Нашите продукти улесняват избора ви, тъй като имат първокласно ниво на качество, така че можете директно да сравните простата версия с модела детско столче за кола 9-36 кг с позиция за сън, за да намерите този, който ви подхожда. Както столчето за кола 9-36 кг, така и столчето за кола 9-25 кг са адаптирани към нивото на развитие на малкото дете, но ако искате перфектна ергономичност, вложката за столче за кола за новородено е точно това, от което се нуждаете .

Столче за кола за деца 9-36 кг с позиция за сън, за да може малчуганът да си почине максимално добре

С порастването на детето ще се появи нуждата от по-голям продукт от столчето за кола с позиция 9-36 кг с позиция за сън, тоест от категорията 15-36 кг или дори 15-50 кг . Дотогава обаче столче за кола 9-36 кг е най-добрият вариант, защото твърде голям модел няма да държи детето в позиция на максимална безопасност. Разгледайте всички опции и изберете това столче за кола 9-36, което най-добре отговаря на вашите нужди за безопасност за вашето мъниче. Не забравяйте да допълните модела с позиция за сън 9-36 кг с различни аксесоари за столчета за кола , защото безопасността на бебето по време на пътуване с кола е всичко, което има значение и ще ви позволи да се насладите напълно на всяко пътуване.

Столчета за кола Група 1-2-3 (9-36 кг) BRITAX ROMER Столчета за кола Група 1-2-3 (9-36 кг) CYBEX Столчета за кола Група 1-2-3 (9-36 кг) GB