Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници

Столчета за кола Група 1 (9-25 кг)

Столчета за кола / Столчета за кола Група 1 (9-25 кг) - Изберете от 0 продукта

Група 1 столчета за кола (9-25 кг)

Категория столчета за кола от група 1 са предназначени за деца с тегло между 9 и 25 кг или на възраст между 4 месеца и 6 години. В нашия онлайн магазин ще намерите различни модели столчета за кола от група 1, модели от марки, известни с гъвкавостта, комфорта и безопасността, които предлагат.

Детските столчета за кола, ако са правилно избрани, могат да намалят риска от нараняване с до 80% и риска от смърт с до 95% в случай на злополука. За да направите най-подходящия избор, не се колебайте да ни се обадите!

Основни характеристики за групови столчета за кола (9-25 кг)

Той трябва да е комбинация от безопасност и гъвкавост и за най-малките с тегло до 18 кг трябва да може да се монтира към задната част на автомобила, за да го защити възможно най-добре в случай на челен удар.

 • Да бъде оборудван с пет точков колан, регулируем и регулируем според размерите на малкия пътник.
 • Да бъде максимално стабилен и издръжлив.
 • Имат странични защити, които осигуряват абсорбиране на до 20% от енергията на удара.
 • Да има свалящ се и перещ се калъф в пералнята за по-лесна поддръжка.
 • Тя трябва да е лесна за монтиране и настройка и да осигурява максимален комфорт на малкия пътник.

Защо да закупите от нас столчета за кола група 1:

 • Цялата ни дейност е ориентирана към внимание и грижа за най-малките.
 • При нас родителите се възползват от много добро съотношение между цена и качество на продуктите и имат гаранцията, че са направили устойчиви и качествени покупки, на най-изгодните цени на пазара.
 • Искаме колкото се може повече доволни клиенти, които с увереност да ни препоръчат на своите приятели, затова професионализмът и качеството са ценности, от които никога не се отклоняваме.
 • Продаваме само столчета за кола група 1 (9-25 кг) от известни и безопасни марки.
 • Ние практикуваме атрактивни цени и за поръчки над определена стойност осигуряваме безплатна доставка.
 • Предоставяме професионални съвети на клиентите и отговаряме на всички въпроси, получени по телефон или имейл.

Допълнителни удобства за столчета за кола група 1 (9-25 кг)

На пазара има няколко модела столчета за кола от група 1, предназначени за деца с тегло между 9 и 25 кг, като изборът може да бъде огромен за родителите. В допълнение към критериите, които представих по-горе, столовете в тази категория могат да имат много други удобства, които ще направят живота по-приятен за децата, но и за родителите:

Възможност за завъртане до 360 градуса, независимо дали седалката е монтирана по посока на движението или към задната част на автомобила. По този начин става лесно качването на малкия, което става безпроблемно от вратата на колата. Тази система трябва да осигурява свобода на въртене дори след закопчаване на предпазните колани.

Да са оборудвани с качествена Isofix система. Това е стабилен и бърз начин за монтиране на столчето и значително намалява силите на удара, усетени от детето в случай на внезапно спиране или сблъсък.

Системата за регулиране на облегалката за глава, ако е в поне 7 точки, позволява седалката да "расте" с детето.

Системата за накланяне и регулиране на облегалката може да се управлява с една ръка от седнало до легнало положение в зависимост от нуждите на детето.

Ако имате нужда от повече информация за столчета за кола група 1 (9-25 кг), не се колебайте да ни потърсите! Един от нашите представители ще ви даде всички подробности, от които се нуждаете, за да направите най-добрия избор.

Инвестирайте разумно в качество и безопасност и купувайте само най-доброто за вашето дете!