Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници

БЕЙБИБЬОРН

Продукти BABYBJORN - Изберете от 18 продукта

Baby Bjorn – удобни, практични и елегантни артикули за безопасността на деца и родители

Baby Bjorn е името на популярна марка в областта на детските продукти, която се отличава с елегантни и качествени артикули, предназначени както за деца, така и за родители. Селекцията на магазина ни се отличава с разнообразието от модели кошове , люлеещи се столове , както и практични аксесоари. Бебешките люлки са изработени от мек памук, деликатен материал, идеален за чувствителната кожа на малките. Моделите детски люлеещи се столове Baby Bjorn са снабдени с регулируем предпазен колан, чиято роля е да предотвратява дисбаланса на детето, осигурявайки неговата защита.

Кошите за новородено Baby Bjorn и другите памучни продукти са лесни за поддръжка и почистване, за да осигурят на детето постоянно оптимална и безопасна среда за неговото здраве.

BabyBjorn - регулируеми кошове за правилна опора на децата

Детските портфейли BabyBjorn позволяват на възрастните да се разхождат с мъничето или да го носят постоянно, почти удобно и за двамата. Дизайнът им е проектиран да разпределя равномерно тежестта и да поддържа правилната позиция на гръбчето на бебето. Материите са щадящи кожата на детето, а дизайнът е снабден с дебели и широки решетки, които предпазват кожата на възрастния. В допълнение, решетките са регулируеми, предлагайки множество опции за позициониране.

Колекцията от продукти Baby Bjorn, която вече се предлага и в Румъния, впечатлява с ненадминато качество, деликатни материали, но с високо ниво на устойчивост на износване, често почистване и многократно износване. Артикулите на марката представляват перфектната комбинация от функционалност, приятен дизайн, комфорт и безопасност за децата.