Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници
Продуцент
Цвят
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Сгъваеми кошари

Стаята на длито / Сгёваеми кошари - Изберете от 0 продукта

Сгъваемо легло - мебелта, която не бива да липсва в стаята на вашето бебе

Сред мебелите, които са необходими в стаята на вашето бебе, е и сгъваемото бебешко легло, което ще осигури както безопасност по време на сън, така и възможност за получаване на безопасно и забавно пространство за игра! Така че, ако търсите сгъваема бебешка кошара, в Baby Matters ще можете да избирате от широка гама висококачествени продукти.

Също така, артикулите за детската стая, налични на нашия уебсайт, ще задоволят всички нужди на бебето, като например възможност за почивка, релакс и опознаване на околната среда, като интерактивни матраци , подходящи за сензорни дейности. Разгледайте онлайн каталога, който съдържа продукти с първокласно качество, като сгъваеми бебешки кошари или сгъваеми с матрак, със сваляща се страница или с люлка и изберете най-подходящото за вашето дете!

Сгъваеми кошари за бебета - универсални и многофункционални части

Сгъваемите кошари за бебета са много универсални мебели, многофункционални и много модерни. Те са много лесни за съхранение и сглобяване, като са идеалните части, които могат да се използват като кошара или като легло за спане, което ще можете да транспортирате много лесно, където и да отидете с вашето бебе.

Например, някои модели идват с аркада с играчки или маса с предмети за повиване и пелени , което съчетава полезното с приятното. Докато вие ще можете да преобличате бебето с по-голяма лекота, то ще може да се радва на играчките и декорациите за детската стая , които ще изглеждат страхотно в бебешката спалня. Открийте сега гамата от сгъваеми кошари за деца и бебета, с отлично съотношение качество-цена и направете най-подходящия избор както за вас, така и за вашето мъниче!

Сгъваеми кошари ЧЕТВЪРТЪК