Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници

Бебешки колички ЧЕТВЪРТЪК

Joie Румъния - Продукти за безопасността на вашето дете

Продукти ЧЕТВЪРТЪК - Изберете от 19 продукта

Carucior Joie – идеален за дълги семейни разходки

Ако се подготвяте за появата на новия член на семейството, вече трябва да потърсите количка Joie, за да направите разходките по-приятни. Докато мъничето порасне и започне да ходи самостоятелно, тази бебешка количка ще бъде практично средство за придвижване.

Детските колички Joie са издръжливи и лесни за управление дори на земята или неравен път, така че няма да се налага да ги сменяте след няколко месеца или година, защото са повредени. Важно е да инвестирате в такъв качествен артикул, в който бебето да се чувства удобно и безопасно.

Детски колички Joie - как да изберем правилните продукти?

На нашия уебсайт ще намерите разнообразна гама от колички 3 в 1 Joie , колички 2 в 1 Joie и спортни колички Joie , всички от които са полезни от първия ден от живота на бебето. При избора на бебешка количка Joie трябва да се съобразите и с пространството, с което разполагате за съхранение, както у дома, така и в багажника на колата. Детските колички Joie са удобни за новородени, но могат да бъдат доста обемисти. Ако знаете, че нямате много място на разположение, по-добре е да изберете спортна количка Joie , която е много по-компактна, по-лесна за сгъване и управление.

Затова в нашия онлайн магазин има богата селекция от продукти на Joie , от които можете да изберете правилните опции за транспортиране на вашето бебе при максимално безопасни условия.