Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници

Бебешки колички ЛИОНЕЛО

Продукти LIONELO - Изберете от 5 продукта

Детска количка LIONELO - идеална за разходки с малкото дете

Ако търсите бебешка количка , която е лесна за управление и която ще направи разходките много по-приятни за вас и вашето бебе, тогава количката LIONELO е много добър вариант. Продуктите на LIONELO от този тип са изработени от висококачествени материали, а рамката е стабилна и издръжлива, на която можете да разчитате дори при неблагоприятни пътни условия.

Когато става въпрос за продуктите на LIONELO , безопасността и комфортът на бебето са на преден план. Детето не може да се изплъзне от количка LIONELO, тъй като е оборудвана с 5-точкови предпазни колани. За дълги разходки, дори и по неравен терен, спортните колички LIONELO са тези, на които можете да разчитате, разполагайки със система за омекотяване. Затова за всяка нужда има подходяща количка в LIONELO!

Детски колички LIONELO - продукти, съчетаващи функционалност с елегантен дизайн

Количките LIONELO са специално проектирани да бъдат безопасни и удобни за мъничето. Те обаче впечатляват и с елегантния си дизайн. Издръжливата, лека алуминиева рамка в черно пасва перфектно на цветовите опции на стола. Мекият матрак се предлага в различни варианти, като черно, тъмно синьо, различни нюанси на сивото и горско зелено.

За родителите, които искат да имат цялостна транспортна система за своето мъниче, количките LIONELO 3 в 1 съдържат необходимите елементи. Освен това всички колички LIONELO включват мрежа против комари и поставка за крачета за защита от вятър и студ.