Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници

Бебешки колички EASYWALKER

Продукти EASYWALKER - Изберете от 6 продукта

Детска количка EASYWALKER - практична, лесно сгъваема и компактна конструкция

Всяка количка EASYWALKER се отличава със своя уникален, компактен и елегантен дизайн. В нашия онлайн магазин BabyMatters искаме да ви предоставим продукти, необходими за хармоничното израстване на вашето мъниче. Ето защо сме подготвили гама от продукти EASYWALKER, изработени от издръжливи материали, с пищни покрития, лесни за използване и поддръжка. Всички те са идеални както за спокойствието и безопасността на вашето бебе по време на пътувания и разходки на открито, така и за вас, като се има предвид, че са много лесни за транспортиране, съхранение и имат специален стил.

Времето, прекарано с вашето кученце, е безценно, а дейностите, извършвани заедно, ще му помогнат да изследва околната среда, за да придобие различни умения. Тъй като знаем колко много искате да се възползвате от незабравими и удобни изживявания, спортните колички EASYWALKER могат да бъдат подходящо решение. Имат голямо пространство, големи колела и устойчиви окачвания за повече стабилност. Такъв продукт е идеален както за бебета, така и за активни и модерни родители.

EASYWALKER, количка за тихи и удобни разходки

Количките EASYWALKER са много гъвкави, като се има предвид, че можете да прикрепите кош с антирефлукс матрак и допълнителен вентилационен прозорец, специално за осигуряване на оптимална вентилация. Уверете се, че сте избрали от продуктовия онлайн каталог на EASYWALKER всичко, което смятате за подходящо за неговата възраст и нужди. Ние, екипът на BabyMatters, ще се погрижим да го получите възможно най-скоро, защото вашето кученце заслужава да се радва на много тихи и спокойни разходки с вас.