Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници

Спортни колички ЧЕТВЪРТЪК

Четвъртък - Продукти за безопасността на вашето дете

Продукти ЧЕТВЪРТЪК - Изберете от 6 продукта

Спортна количка Joie - идеалният партньор, за да сте винаги готови за приключения

Ако търсите бебешка количка или други артикули за най-малките, тогава трябва да откриете гамата от продукти JOIE в нашия онлайн магазин. Сред тях са колички JOIE 2 в 1 и колички JOIE 3 в 1 , спортни колички JOIE, колички JOIE и много други, които ще улеснят разходките ви с вашето бебе. Сред тях, спортната количка JOIE отговаря на желанията на всеки родител и се адаптира към нуждите на всяко бебе. С негова помощ можете да се впуснете в приключение с вашето мъниче, без да се притеснявате от непредвидени ситуации.

Спортните колички JOIE са изработени от висококачествени, издръжливи материали и предлагат безопасност и комфорт на малчугана. Сенникът предпазва бебето и от слънчевите лъчи, със защита UPF 50+ и козирка.

Спортни колички JOIE - подходящи за нуждите на всеки родител

От гамата на JOIE, една спортна количка може да има няколко функции. Ако искате издръжлив артикул, с който можете да ходите дори по неравен терен, тогава моделът Chrome, универсален и издръжлив, е идеалният избор. За родители, които търсят модел сгъваема спортна количка JOIE, ултракомпактните са идеални. Преди да изберете, консултирайте се със спецификациите на колички JOIE , така че разнообразието, което сте избрали, да отговаря на вашите нужди.

Всички налични модели разполагат с достатъчно места за съхранение на всички предмети, необходими на мъничето. Що се отнася до дизайна, спортните колички JOIE се предлагат в няколко елегантни нюанса, като: черно, сиво, тъмно зелено, бледо лилаво или синьо. Затова ще се възползвате от практична и стилна спортна количка JOIE.