Топ колички 3 в 1 приветства родителите с висококачествени и изключително популярни продукти на пазара в момента. Количката е незаменима част от оборудването за всяко семейство, а за младите родители, които обичат комфорта, моделите 3 в 1 са идеалното решение за тихи и релаксиращи разходки. Затова по-долу ще намерите препоръки за колички 3 в 1 и мнения, които можете да вземете под внимание, преди да закупите такъв продукт.

Съдържание:

  1. Най-добрите колички 3 в 1 - ТОП 3 класация
  2. Как да избера добра количка 3 в 1?
  3. Марки, препоръчани от Babymatters.ro
    1. Марка CAVOE
    2. Марка CYBEX
    3. Марка CYBEX FASHION
  4. Как да използвате количка 3 в 1
  5. Често задавани въпроси и отговори за колички 3 в 1

    Най-добрите колички 3 в 1 - ТОП 3 класация

    Ако търсите най-добрата количка 3 в 1 , по-долу ще намерите горнище, което ще ви задоволи от всички гледни точки: дизайн, функционалност и цена. Детска количка 3 в 1 е най-добрата за едно семейство, когато отговаря на всички нужди на родителите.


    количка 3 в 1 cavoe, кош + кора, cybex aton 5 - babymatters.ro

    Количка 3 в 1, cybex melio, ново издание, кош и черупка Aton S2 - babymatters.ro

    Количка 3 в 1, cybex priam 4.0 wings от jeremy scott, детска количка и облачна кола Z2 - babymatters.ro

    ПРОДУКТ УНИВЕРСАЛНА, УДОБНА, МЕКА ДЕТСКА КОЛИЧКА 3 В 1, С КОЛИЧКА И КОЛИЧКА CYBEX ATON 5
    ДЕТСКА КОЛИЧКА CYBEX MELIO 3 В 1, НОВА ИЗДАНИЕ, УЛТРАЛКА, С КОЛИЧКА И ПОКРИВКА ATON S2
    ДЕТСКА КОЛИЧКА 3 В 1 CYBEX PRIAM 4.0 WINGS BY JEREMY SCOTT, С КАРТЕР И AUTO CLOUD Z2 SHELL
    ОТНОСНО

    Този модел перфектно съчетава функционалност с гъвкавост, поради факта, че има иновативна система за сгъване, а сгънатата количка може да се борави като куфар. Количката може да се използва от раждането до 22 кг.


    Както кората на колата, така и количката могат да се закрепят към рамката на количката.


    Включен пакет:

    Спортна количка;

    Ланду;

    Столче за кола Cybex Aton 5;

    Адаптери за автомобилна кора.

    Дъждобран;

    чувал за крака;

    Дъждобран;

    Мрежа против комари;


    ХАРАКТЕРИСТИКИ :

    • противоплъзгаща се материя;

    • ation"> сгъване;

    • голяма пазарска кошница;

    • регулируема телескопична дръжка;

    • дръжки от екологична кожа;

    • реверсивна седалка и облегалка;

    • регулируема поставка за крачета;

    • вентилирана облегалка;


    Детската количка е вентилирана, подходящо оборудвана с капитониран матрак и се предлага в комплект с мрежа против насекоми и дъждобран.


    Столчето за кола Cybex Aton 5 се отличава със своите характеристики за безопасност и комфорт.

    Моделът се счита за идеален за семейства, които искат комфорт по време на разходка с бебето. Количката е ултра лека, с тегло само 6,1 кг.


    Количката може да се съхранява при всякакви условия и прави разходката из града най-красива както за родителите, така и за бебето.


    Включен пакет:

    Рамка Melio, включително колела;

    кора за автомобил Aton S2;

    Ланду;

    Спортният стол;

    Пазарска кошница;

    Удобна вложка и възглавница за глава;

    броня;

    Качулка;


    ХАРАКТЕРИСТИКИspan style="font-size: 11pt; font-family: Обикновен; цвят: rgb(0, 0, 0); фонов цвят: прозрачен; font-variant-numeric: нормален; font-variant-east-asian: нормален ; font-variant-alternates: normal; vertical-align: baseline; white-space: pre-wrap;">:

    • дишаща мрежа;

    • лесно регулиране на колана;

    • бързо и компактно сгъване;

    • реверсивна седалка;

    • вложка за новородени;

    • интегрирана транспортна дръжка;

    • мека подплата;


    Количката е идеална за първите месеци от живота на мъничето. Има мек матрак, който му придава правилна ергономична стойка. Детската количка Melio се монтира бързо и лесно, има XXL сенник UPF50+ и просторен интериор.


    Столчето за кола се радва на модерен и елегантен дизайн, предлагащ защита на бебето по време на пътуване с кола. Има регулируема облегалка за глава в 11 позиции.

    Това е специален модел количка, изработена от марката CYBEX съвместно с дизайнера Jeremy Scott.


    Количката може да се персонализира според нуждите на родителите, като всеки от четирите варианта се закача лесно и много бързо.


    Включен пакет:

    Седалка;

    Дъждобран;

    Адаптери за столчета за кола;

    Вложка за новородено;

    Дишащ матрак от мека пяна;

    броня;

    Карта за пазаруване;

    <стр dir="ltr" style="text-align: left; line-height: 1.2; margin-top: 0pt; margin-bottom: 0pt;"> Дъждобран;


    ХАРАКТЕРИСТИКИ :

    • лесно регулиране на колана;

    • много бърз монтаж;

    • поставка за чаша;

    • сенник за слънце;

    • колела за окачване;

    • карта за пазаруване;

    • реверсивна седалка;

    • подвижна броня;

    • регулируема опора за крака;


    Количката е изключително просторна, а както количката, така и кората за кола са идеалното решение за всяка разходка.

    PRO
    • помага на детето да заеме правилна поза;

    • ниско тегло;

    • добра система за абсорбиране на удари;

    • кръгъл цвят: прозрачен; font-variant-number: нормален; font-variant-east-asian: нормален; font-variant-alternates: нормален; вертикално подравняване: базова линия; бяло пространство: предварително обвиване; font-family: Usual;">може да се използва на всички видове терени;

    • лесен за почистване;

    • предлага се в няколко цвята;

    • има колан;

    • Линейна защита от страничен удар в случай на сблъсък на автомобил;

    • в крак с растежа на детето;

    • лесно се почиства в пералня;

    • ергономична позиция;

    • лесно сгъване;

    • бутони за памет за контакти;

    • столчето за кола може да се накланя за сън на бебето;

    • лесен за почистване;

    СРЕЩУ чантата се закупува отделно.
    препоръчително е да се използва до максимум 15 кг.
    най-скъпият продукт в топ.

    Вижте цената ТУК Вижте цената ТУК
    Вижте цената ТУК

    Как да избера добра количка 3 в 1?

    Когато търсите колички 3 в 1 ви трябват мнения както от специалисти в областта, така и от други родители. Освен това трябва да имате предвид основните критерии, които да ръководят вашия избор най-добрият модел за вашите нужди и нуждите на вашето мъниче. Ето някои от тях:

    ВКЛЮЧЕНИ ПРОДУКТИ - когато става дума за топ 3 в 1 бебешки колички, те очевидно трябва да имат три продукта, включени в пакета: спортна седалка, количка и кора за кола. Всяка една от тях трябва да е с интелигентни функции и да е изработена от качествени материали, защото ще ви трябва дълго време в живота на детето.

    БЕЗОПАСНОСТ - необходимо е да се уверите, че всеки продукт отговаря на стандартите за безопасност и качество, които законът налага. В допълнение към тях има производители, които прилагат допълнителни тестове на своите продукти, което е много голям плюс при крайното решение. Продуктите трябва да отговарят на европейския стандарт за безопасност EN 1888-1-2:2019-02.

    ФУНКЦИОНАЛНОСТ - след като се уверите, че избраният модел включва всички компоненти и че те са 100% безопасни за бебето, трябва да се съсредоточите върху колички, които идват с най-иновативните функционалности. Сред най-важните характеристики, които трябва да притежава са: лесно сгъване и бързо сглобяване, система за поглъщане на удари и колела с окачване, обръщаща се седалка, качествени и дишащи материали, но също така защита срещу комари и сенник. Това са само част от функциите, необходими за извършване на интелигентна покупка. Повечето продукти имат много по-обширни функции и можете да изберете това, което е необходимо за вас и вашето бебе.

    ДИЗАЙН - дизайнът е много важен, не само за естетиката на една количка, но и защото осигурява комфорта на мъничето по време на разходки. Важно е както коша, така и кората за кола да са ергономични и да осигуряват правилна стойка на бебето, както по време на разходка, така и по време на сън.

    ТЕГЛО И МАНЕВРЕНОСТ - колкото по-лека и компактна е една количка, толкова повече ще бъде предпочитана от родителите. Разходките трябва да са източник на релаксация и никой не иска да бута тежка количка. Освен това в тази глава можем да говорим и за маневреност. Изключително важно е всички компоненти да могат лесно да се сгъват и монтират, както на рамката на количката, така и в колата.

    Марки, препоръчани от Babymatters.ro

    Ако искате препоръки за добри колички 3 в 1 , трябва да имате предвид марките, от които идват. Има много модели на пазара, но само някои от тях отговарят на всички стандарти за безопасност и комфорт, а вие определено искате най-доброто за вашето мъниче.

    Марка CAVOE

    Cavoe е марка, която успява да съчетае перфектно модерен дизайн с иновация и качество. Дизайнерите на тази марка винаги следват най-новите тенденции и ще забележите това във всички модели колички Cavoe 3 в 1, благодарение на техния специален стил и смели цветове.

    Функционалността е основният плюс на тези продукти, тъй като са специално създадени да осигурят безопасност за бебетата, но и комфорт както за родителите, така и за най-малките. Цената на количките 3 в 1 е достъпна.

    Марка CYBEX

    Cybex е лидер в безопасността на децата и марка, която се фокусира върху начина на живот от висшата класа. Компанията е безстрашен новатор на продуктите за деца и никога не се задоволява с по-малко от отлично. Марката се отличава с многобройните и иновативни функционалности, които предоставя на количките и оборудването за бебета.

    Освен това се основава на уникален дизайн и ненадминато качество на продуктите. Именно тези характеристики извеждат моделите колички в премиум зона, което е свързано и с по-високи цени.

    Марка CYBEX FASHION

    Cybex Fashion е продължение на марката Cybex, родена от сътрудничеството с модния дизайнер Джереми Скот. В цял свят е смятан за моден бунтар. Капсулната колекция, от която е част и горният модел, е озаглавена „Adults Suck Then You Are One“, а крилцата, присъстващи на всеки продукт, са характерни за дизайнера.

    В допълнение към ефектния и смел дизайн, количките запазват несравнимото си качество и модерни функции. Разбира се, цените за такъв луксозен продукт са високи.

    Как да използвате количка 3 в 1

    Количката 3 в 1 може да се използва по три различни начина: кошът се поставя на рамата през първите 6 месеца след раждането, което е най-доброто решение, защото бебето може само да лежи, спортната част е подходяща след 6 месеца, и shell auto може да се монтира както в колата, така и на рамката на количката.

    През повечето време тези три компонента са много лесни за премахване и инсталиране и представляват интелигентна дългосрочна покупка. Относно почистването, повечето модели са със свалящи се калъфи, които могат да се перат в пералня на 30 градуса.

    И така, това са най-добрите модели, които трябва да имате предвид! Когато искате да закупите бебешки колички 3 в 1, имате нужда от експертни мнения. Обмислете горната информация и не се колебайте да направите най-добрия избор за вас и вашето бебе!

    Източници на снимки: babymatters.ro, Pexels.com

    Често задавани въпроси и отговори за колички 3 в 1

    Кои са най-добрите колички 3 в 1 за новородени?

    Уверете се, че избраният от вас модел количка 3 в 1 е с кош, изработен от дишаща и висококачествена материя и позволява правилна стойка на бебето.

    Какви функции трябва да има една добра количка 3 в 1?

    Детска количка 3 в 1 трябва да е изработена от качествени материали, да осигурява стабилност, да е лесна за сглобяване и сгъване.

    Как да избера най-добрата детска количка 3 в 1?

    За да изберете най-добрата детска количка 3 в 1, трябва да имате предвид дизайна, цените, маневреността и стандартите за безопасност, които спазва.

    Добра ли е количката 3 в 1 за новородени?

    Количката 3 в 1 е дългосрочна покупка, има количка, кора за кола и седалка за количката. До 6 месечна възраст родителите могат да използват коша за мъничето, като най-доброто решение за новородени.

    До каква възраст може да се използва добра количка 3 в 1?

    Най-често количките 3 в 1 могат да се използват до четиригодишна възраст, но е необходимо да се консултирате със спецификациите на производителя за всеки отделен модел.