Горната част на бебешките люлки идва на вниманието на родителите с най-добрите продукти, които могат да закупят за своята кауза. Люлката е изключително полезен аксесоар както за възрастни, така и за бебета. Дава на малките комфорта, от който се нуждаят, и позволява на родителите да наблюдават детето си, докато извършва различни дейности в къщата.

1. Най-добрият люлеещ се стол за бебета - ТОП 3 класация

По-долу ще намерите мнения за бебешката люлка и препоръки за продукти, подходящи за вашите нужди. Всеки продукт се отличава с превъзходно качество на люлеещия механизъм и текстилните материали, така че малчуганът да има повишен комфорт при всяко сядане тук.


ПРОДУКТ

ДЕТСКИ СУИНГЪР NUNA LEAF GROW КОМФОРТЕН КВАРЦ

ДЕТСКИ ПАМУЧЕН СУИНГЪР BABYBJORN BLISS - ПЯСЪЧНО СИВ

LIONELO - PASCAL, СГЪВАЕМА И КОМПАКТНА ДЕТСКА СКАЛА

ОТНОСНО

LEAF Grow е създаден специално за най-малките, като дизайнът на люлеещия се стол е изходен от възприятието на новороденото за нещата, които го заобикалят.


Продуктът е не само удобен и мек люлеещ се стол, но и модерна и стилна мебел.


Люлката е с подвижни възглавници за по-големи деца, седалка със свалящ се 3-точков предпазен колан и мрежеста опора за въздушни течения.



Размери на продукта: В 45 х Ш 71 1 х 73 см;


Теглото на оодулус: 6,9 кг;


Бебешка люлка Bliss е удобно място, където новороденото може да релаксира, спи или играе, докато родителите вършат различни домакински задължения.


Люлеещите се движения се активират автоматично, когато бебето се движи, като е удобно и приятно.


Може да се използва от раждането до навършване на две години, при условие че новороденото тежи минимум 3,5 kg.


Изработена е от 100% памук и мрежеста материя, която пропуска въздух.


Също така материалите не съдържат вредни за здравето на детето вещества.

Люлката Lionelo се адаптира перфектно към движенията на бебето, като е перфектна от раждането.


Има тристепенна облегалка, която може да се регулира, а материалите от които е изработена са с превъзходно качество.


Родителите ще се радват да научат, че люлеещият се стол има нехлъзгащи се крачета, които предотвратяват случайно движение. Освен това може да се сгъва, като е компактен и лесен за транспортиране продукт.


Размери на продукта: 49 х 80 х 83 см, сгънат: 49 х 80 х 18 см;


Тегло на продукта: 2,25 кг;


PRO

Включен бар с играчки;


Може да се използва като стол или фотьойл, когато мъникът започне да ходи сам;


Продуктът е издръжлив до 60 кг;


Не се нуждае от батерии и не произвежда шум;


Изработен е от 100% GOTS сертифициран органичен памук.

Сгъва се бързо и лесно, заема много малко място и се транспортира лесно;


Превръща се в удобно столче, когато мъничето се научи да седи;


Регулира се в 3 позиции;


Лесен за почистване.

12 вградени успокояващи мелодии и нежни вибрации, които успокояват мъничето;


le="line-height:1.2;text-align: center;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;"> Комплектът включва още интерактивни играчки и подвижна опора;


5-точков колан за защита на детето от падане.


Лесен за почистване;

СРЕЩУ

Продуктът не е съвместим с Nuna Wind.

Висока цена.

Поддържа по-малко телесно тегло.


Вижте цената ТУК

Вижте цената ТУК

Вижте цената ТУК


2. Как да избера добра бебешка люлка?


Когато търсите люлеещи се столове за деца , може да бъде доста трудно да намерите точния модел, от който се нуждаете. Както онлайн, така и във физическите магазини има много продукти на различни цени и от известни или по-малко познати от родителите марки. Ето защо имате нужда от помощ при закупуването на перфектен детски люлеещ се стол за нуждите на вашето мъниче, който да му осигури безопасност и комфорт. Ето защо по-долу ще намерите някои критерии, които можете да вземете под внимание, ако искате да сте сигурни, че крайният избор е пресметнат и много добре направен. Ето какво трябва да имате предвид, когато купувате бебешка люлка:

БЕЗОПАСНОСТ - това е най-важната характеристика на един продукт, особено когато става въпрос за люлеещ се стол за вашето бебе. Уверете се, че купувате такива аксесоари, които имат колани и ремъци с множество точки на закрепване, системи против сгъване, но също така и неплъзгащи се крачета. Важно е малкото да може да спи или да седи безопасно, докато е в люлката. Освен това рамката трябва да е изключително устойчива, а основата на люлеещия се стол възможно най-широка, за да се избегнат възможни преобръщания или падания.

ЕФЕКТИВНОСТ - люлеещият се стол е доста важна инвестиция за първите години от живота на детето, което означава, че трябва да вземете предвид и аспекта на ефективността. Например, помислете дали ще използвате люлеещия се стол и на почивка, при родителите си или в други части на къщата или навън. Ако отговорът е да, тогава ще имате нужда от продукт, който е много лесен за сгъване, който не заема много място за съхранение и може лесно да се транспортира.

МАТЕРИАЛИ - материята на бебешка люлка ще ви каже много за продукта, който ще закупите. Тя трябва да е качествена, да позволява кожата на мъничето да диша и да е мека и удобна. Също така в тази глава, люлеещите се столове с подвижни части, които могат да се почистват в пералня, са плюс.

КАЧЕСТВО – дори инстинктът да купува по-евтин продукт или втора употреба, препоръката на по-опитните родители и педиатри е винаги да купувате нови продукти за вашето мъниче. Защо? Тъй като е много възможно SH вече да не предлага необходимата безопасност, след като е бил използван и носен от друго дете.

ДИЗАЙН - дизайнът не означава само че люлеещият се стол стои добре до мебелите на родителите, но и този детайл е важен. Такъв продукт трябва да е ергономичен, да има удобна седалка за мъничето, но и интелигентни функции, които да занимават бебето. Така например технологията зад автоматичното люлеене е важна, защото то трябва да се активира автоматично, когато мъничето се движи и да не е много внезапно. Така то ще може да заспива и да играе на воля. Също така някои модели имат интегрирани музикални кутии и интерактивни играчки, за да може мъничето да открива света около себе си.

3. Марки, препоръчани от babymatters.ro

В областта на детските продукти има много производители, което означава, че родителите трябва да вземат доста сложно решение и да се документират много добре, преди да закупят люлеещ се стол. Ето защо такива статии им идват на помощ с добри препоръки, с продукти, които заслужават вниманието им и с марки, на които могат да се доверят!

По-долу ще намерите трима топ производители от Румъния, особено по отношение на екипамонетни дворове за деца и автоматични кобилици.

3.1. Марка NUNA

Nuna е марка, която предлага на родителите първокласни продукти за бебета. Минималистичният дизайн на продуктите и технологията от последно поколение помагат за подобряване и улесняване на семейния живот. Количките NUNA са специално проектирани за изминаване на дълги разстояния, корите на автомобила са едни от най-безопасните на пазара, а люлките са с иновативна технология, която позволява много безшумно и плавно странично движение.

Цените на люлеещите се столове са малко по-високи от средните за продукти от този вид, но безопасността и удобството, което предлагат на малчуганите си заслужават всяка инвестиция!

3.2. Марка BABYBJORN

BABYBJORN е шведска семейна компания, която произвежда безопасни, качествени продукти за бебета и родители по целия свят. Марката има за цел да опрости ежедневието и да вдъхнови семействата да се насладят на възможно най-много време заедно. Така се появи люлеещият се стол, който не изисква батерии. Предлага повишен комфорт на бебето и много свободно време на родителите. Освен това марката е ориентирана към безопасността на децата и предлага увереност на възрастните.

Цените на продуктите са средни. Можете да намерите люлеещи се столове за всички налични бюджети, което е плюс за родителите за първи път.

3.3. Марка LIONELO

Lionelo е марка, която придоби голяма популярност на румънския пазар през последните години. Това доведе до разработването на все по-ефективни продукти, които осигуряват комфорт и безопасност за най-малките, но и за родителите. Гамата от продукти за новородени е проектирана много внимателно и се радва на качествени модели с висока функционалност.

Едно от предимствата на тези продукти е много достъпната цена.

4. Как да използвате бебешка люлка

Бебешката люлка е изключително ефективна, тъй като вече не е необходимо вниманието на възрастен и ръчното люлеене, което спестява много време на родителите. Използването му не е никак сложно, особено ако следвате инструкциите на производителя за монтаж и поддръжка.

През повечето време люлеещият се стол не изисква твърде сложен монтаж, но е важно да следвате инструкциите, в случай че продуктът се доставя разглобен. Относно поддръжката на материалите трябва да се спазват съветите на производителите. Не забравяйте, че е важно периодично да почиствате материала в пералнята за добра хигиена.

Много важно нещо, което трябва да имате предвид, е надзорът на вашето малко дете. Дори ако люлеещите се столове са интелигентни продукти, които се активират автоматично, когато засекат движение или имат способността да пеят и забавляват малкото дете, те не трябва да остават под вашето наблюдение. Нежеланите инциденти трябва да се избягват на всяка цена.

И така, това са препоръките за люлеещи се столове за бебета и информацията, която трябва да имате предвид, когато искате да закупите такъв продукт.


Източници на снимки: Unsplash.com, Babymatters.ro

5. Често задавани въпроси и отговори (FAQ) за бебешки люлки


A: Коя е най-добрата люлка за бебета?

I: Изберете модели с висока степен на безопасност и които могат да се трансформират в столове, когато детето порасне.

A: Как да избера най-добрата бебешка люлка?

I: Обмислете нивото на безопасност, което предлага люлката, дизайна, функционалността, колко практична е и, разбира се, цената.

A: Какви характеристики трябва да притежава добрата бебешка люлка?

И: Определено ще оцените люлеещ се стол, който се стартира автоматично при засичане на движенията на бебето, има бавно люлеене, който пее и има интерактивни играчки.

A: Може ли люлката да се използва и за по-големи деца?

И: Има модели люлеещи се столове за деца, които приемат и по-голямо тегло или модели 2 в 1, които се превръщат в детски фотьойли.

A: Може ли люлката да се използва всеки ден?

I: Люлката може да се използва винаги, когато родителите имат нужда мъничето да седи тихо или да спи удобно, за да могат да решават различни дейности из къщата.

A: Коя е най-добрата люлка за бебета?

I: Изберете модели с висока степен на безопасност и които могат да се трансформират в столове, когато детето порасне.

A: Как да избера най-добрата бебешка люлка?

I: Обмислете нивото на безопасност, което предлага люлката, дизайна, функционалността, колко практична е и, разбира се, цената.

A: Какви характеристики трябва да притежава добрата бебешка люлка?

И: Определено ще оцените люлеещ се стол, който се стартира автоматично при засичане на движенията на бебето, има бавно люлеене, който пее и има интерактивни играчки.

A: Може ли люлката да се използва и за по-големи деца?

И: Има модели люлеещи се столове за деца, които приемат и по-голямо тегло или модели 2 в 1, които се превръщат в детски фотьойли.

A: Може ли люлката да се използва всеки ден?

I: Люлката може да се използва винаги, когато родителите имат нужда мъничето да седи тихо или да спи удобно, за да може да решава различни дейности из къщата.