Акредитиран център за безопасност на движението за малки пътници

Спортни колички CYBEX

Cybex Румъния - Продукти за безопасността на вашето дете

Продукти на CYBEX - Изберете от 12 продукта

Спортна количка Cybex - идеална за семейства, които обичат приключенията

Родителите, които обичат активния начин на живот, могат да продължат своята физическа активност дори след появата на малкото дете в живота им, използвайки спортна количка . Този продукт на Cybex е решението за родители, които искат дейности на открито с бебето си. Освен това те са проектирани така, че да осигурят комфорта и безопасността на малчуганите, независимо къде се разхождат с родителите си.

В същото време количките Cybex са с ергономичен дизайн, ултра леки и лесни за използване. Моделите от най-ново поколение са снабдени с колан за поддържане на мъничето, но също така и със сенник и прозорец, които осигуряват правилна вентилация. Избирайки такова устройство, всеки родител може да се занимава с бизнеса си в града, без да се притеснява за бебето.

Спортни колички Cybex - безопасни и удобни, независимо от ситуацията

Спортните колички за деца са универсални и могат да се използват за различни дейности. Например, количките Cybex 2 в 1 имат специално проектирано окачване за каране по груби повърхности или по трудни маршрути. В допълнение, те могат да се използват за дълъг период от време, от първите месеци от живота до четиригодишна възраст.

Не на последно място, заниманията на открито могат да дадат възможност на детето да открива нови неща, звуци и усещания, допринасяйки значително за неговото развитие. Ето защо, поставяйки малкото дете в количка Cybex 3 в 1 , родителите могат да се движат навсякъде, като са сигурни, че бебето може да си почине тихо и удобно по време на заниманието.

Изберете с увереност от гамата колички Cybex, налични на Babymatters.ro, за да се насладите на висококачествени и издръжливи продукти, които осигуряват лесен растеж и спокоен сън за вашето мъниче.